Nyitás

Üdv újra itt!

Mint azt láthattátok kicsit, nagyon eltűntem és ennek egyszerű oka van. Túl sok magánéleti dolgom akadt, és csak kevés időm jutott a weblapjaimra. Azokat pedig inkább a Nathalie Kelley Hungary és a Benedict Cumberbatch Hungary weblapokra fordítottam, ami Fruzsi barátnőmmel közös, így akkor is kerültek fel frissek, ha én éppen nem értem rá.

Igazából, meg is fordult a fejemben, hogy talán nem folytatom tovább a szerkesztést, de nem visz rá a lélek, hiszen a galériákba rengeteg időt fektettem. Tehát, ha már másért nem is, ezért nem hagyhatom elveszni őket. Sikerült a Flaunttal egy olyan megállapodásra jutnom, hogy egy WordPress oldalhoz két galériát rendel, így egyik sem tűnt el a világ szeme elől, nekem pedig így már könnyebb lesz kézben tartani a dolgokat.

Elég komolyan igyekszem venni most a “eltámadást, tehát számíthattok heti 1-3 bejegyzésre. Ha nem is hírek lesznek – hiszen, azokból sajnos még mindig nagyon kevés van – régebbi interjúkat fogok elhozni, illetve képeket emelek ki a galériákból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük