Interjú – Yael Grobglas

Yael Grobglas elárulta, milyen kemény ikreket játszani és, hogy félti a karaktereit. A színésznő mesélt arról, hogy milyen érzés gonosztevőt játszani, és hogy reménykedik, Anezka rejtett sztepptánc tehetségében.

Természetesen, a Jane a Virgin technikailag Jane körül forog, de a rajongók gyakran éreznek együtt Petrával is. Erre gondolok: egy irányító anyuka, meglepetésikrek és egy szerelmi háromszög, amiben ő, a most már-ex-férj és a nőt, akit véletlenül, mesterségesen megtermékenyítettek. Petrát állandóan körülveszi több tonna és tonna dráma, de teszi ezt a szerepet annyira mókássá. 

Yael_Grobglas___Tristan_Kallas_Photoshoot_2017_for_Coveteur_01.jpg Yael_Grobglas___Tristan_Kallas_Photoshoot_2017_for_Coveteur_12.jpg Yael_Grobglas___Tristan_Kallas_Photoshoot_2017_for_Coveteur_05.jpg Yael_Grobglas___Tristan_Kallas_Photoshoot_2017_for_Coveteur_11.jpg

1. Én személy szerint hatalmas rajongója vagyok a Jane the Virgin-nek. Szerinted mi teszi ezt a showt olyan nagyszerűvé?

Ez ténylegesen egy olyan műsor, amit akkor is megnéznék, ha én nem szerepelnék benne. Mi mind tudjuk, milyen ritka egy olyan közösség tagjának lenni, ahol mindenkivel jóban vagy — nálunk mindenki egy csodálatos személy, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, mosolygósak és boldogak — és valami olyanon dolgozni, amit igazán szeretsz. Szereted a végeredményt. Szereted a műsort. Szereted a történetet. Szereted a háttér munkálatokat. Mi mind tudjuk, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy időszakosan dolgozunk és nem életünk minden napján.

FOLYTATÁS »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük